Service

Tot in detail verzorgd

BEGELEIDING

Van begin tot eind begeleiden onze professionals  uw gasten door het chocolade- en fruitfestijn heen. Zij zorgen dat de tafel netjes en representabel blijft, ze snijden extra fruit aan en vullen de hapjes bij wanneer dat nodig is. Zo wordt u als klant volledig ontzorgd. 

Voor onze chocoladefonteinen gebruiken wij enkel de beste en lekkerste chocolade, namelijk de Belgische chocolade van Callebaut. Wij bieden vier verschillende soorten aan:
Witte chocolade, melk chocolade, pure chocolade en de onlangs ontdekte Ruby chocolade.

CHOCOLADE

(H)eerlijk genieten

VERS FRUIT

Wij bieden een ruim assortiment aan van vers fruit dat gesneden wordt door een van onze professionele fruitbewerkers. Denk aan verse aardbei, ananas, druif, kiwi, mango, grapefruit en andere smakelijke fruitsoorten. 

ZOETWAREN

Wij bieden ook een ruime keus uit ieders favoriete hapjes. Suikerwafels, slagroomsoesjes, lange vingers, mini donuts, fudge, nougat, mini stroopwafels. You name it, we got it! 

Volledige service

SERVICE

De afgenomen diensten worden op een afgesproken tijdstip op locatie bezorgd en volledig door ons opgebouwd. Het fruit wordt gesneden, de borden worden gevuld, en indien gewenst, begeleiden onze professionals uw gasten tot het eind. Na afloop ruimen wij de alles zelf op.

Het enige wat resteert is

genieten!

BENODIGDHEDEN

Wij verzorgen alles wat u nodig heeft om volledig te kunnen genieten van de chocoladefontein en diens lekkernijen. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is dat er een tafel klaar staat op loctie. Wij regelen de rest. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor borden, servetten, prikkers én natuurlijk het servies waar het fruit en de hapjes in gaan.

Tasty beginnings have messy endings. That´s where we come in.

- CHOCOLATE EVENTS