Service

Fontein.PNG

Tot in detail verzorgd

Begeleiding

BEGELEIDING

Van begin tot eind begeleiden onze professionals uw gasten door het chocolade- en fruitfestijn heen. Zij zorgen dat de tafel netjes en representabel blijft, ze snijden extra fruit aan en vullen de hapjes bij wanneer dat nodig is. Zo wordt u als klant volledig ontzorgd. Deze service is optioneel.

Voor onze chocoladefonteinen gebruiken wij enkel de beste en lekkerste chocolade, namelijk de Belgische chocolade van Callebaut. Wij bieden vier verschillende soorten chocolade aan:
Witte chocolade, melk chocolade, pure chocolade en de onlangs ontdekte Ruby chocolade.

CHOCOLADE

Chocolade
LOGO CHOCOLATE EVENTS

(H)eerlijk genieten

Fruit en hapjes voor de chocoladefontein
Aardbei

VERS FRUIT

Wij bieden een ruim assortiment aan vers fruit dat gesneden wordt door een van onze professionele fruitbewerkers. Denk aan verse aardbei, ananas, kiwi, mango, grapefruit etc.

Donut

ZOETWAREN

Wij bieden ook een ruime keus uit ieders favoriete hapjes. Suikerwafels, slagroomsoesjes, lange vingers, mini donuts, fudge, nougat, mini stroopwafels. You name it, we got it! 

LOGO CHOCOLATE EVENTS

Volledige service

Chocolateevents.jpg
Service

SERVICE

De afgenomen diensten worden op een afgesproken tijdstip op locatie bezorgd en volledig door ons opgebouwd. Het fruit wordt gesneden, de borden worden gevuld, en indien gewenst, begeleiden onze professionals uw gasten tot het eind. Na afloop ruimen wij alles zelf weer op.
Het enige wat resteert is
genieten!

Bestek

BENODIGDHEDEN

Wij verzorgen alles wat u nodig heeft om volledig te kunnen genieten van de chocoladefontein en diens lekkernijen. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is dat er een tafel klaar staat op loctie. Wij regelen de rest. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor borden, servetten, prikkers én natuurlijk het servies waar het fruit en de hapjes in gaan.

Tasty beginnings have messy endings. That´s where we come in.

- CHOCOLATE EVENTS