Service

Tot in detail verzorgd

BEGELEIDING

Van begin tot eind begeleiden onze professionals  uw gasten door het chocolade- en fruitfestijn heen. Zij zorgen dat de tafel netjes en representabel blijft, ze snijden extra fruit aan en vullen de hapjes bij wanneer dat nodig is. Zo wordt u als klant volledig ontzorgd. 

Voor onze chocoladefonteinen gebruiken wij enkel de beste en lekkerste chocolade, namelijk de Belgische chocolade van Callebaut. Wij bieden vier verschillende soorten aan:
Witte chocolade, melk chocolade, pure chocolade en de onlangs ontdekte Ruby chocolade.

CHOCOLADE

(H)eerlijk genieten

VERS FRUIT

Wij bieden een ruim assortiment aan van dag vers fruit dat op locatie gesneden wordt door een van de professionele begeleiders. Denk aan verse aardbei, ananas, druif, kiwi, mango en ga zo maar door.

ZOETWAREN

Bij onze heerlijke zoetwaren is het niet anders. Een ruime keus uit uw favoriere hapjes. Suikerwafels, slagroomsoesjes, lange vingers, mini donuts, fudge, nougat, mini stroopwafels. You name it, we got it! 

Volledige service

SERVICE

De afgenomen diensten wordten op afgesproken tijdstip op locatie bezorgd en volledig opgebouwd. Het fruit wordt gesneden, de hapjes worden aangevuld, en indien gewenst, begeleiden wij uw gasten tot het eind. Na afloop ruimen wij de alles zelf op en ook het schoonmaken ervan doen wij zelf.

Het enige wat u hoeft te doen is

genieten!

BENODIGDHEDEN

Wij verzorgen alles wat u nodig heeft om volledig te kunnen genieten van de chocoladefontein en diens lekkernijen. Als u ervoor zorgt dat er op locatie een eettafel klaar staat, doen wij de rest. Wij zorgen voor een tafelkleed, borden, servetten, prikkers en natuurlijk het servies voor het fruit en de hapjes.

Tasty beginnings have messy endings. That´s where we come in.

- CHOCOLATE EVENTS