Zoeken
  • Mohamed El Banihiati

Chocolate & Events

Bijgewerkt op: 3 jan 2019Huh, CHOCOLADEFONTEINEN?!


“Hé, maar hoe ben je op het idee gekomen om chocoladefonteinen te verhuren?”. Een vraag die mij inmiddels zo vaak gesteld is! Ik heb een netwerk in de evenementenbranche en de ambitie om een dienst aan te bieden die enerzijds functioneel - in mijn geval eetbaar - en anderzijds een échte eye-catcher is. Inmiddels bieden wij niet alleen chocoladefonteinen, maar ook volledige fruitbuffetten aan, die ik overigens ook onder eye-catchers schaal!

Als ondernemer vind ik het belangrijk om onderscheidend te zijn. Kwaliteit en uitstekende dienstverlening staan hierin voor mij centraal. Sephra chocoladefonteinen, Belgische Callebaut chocolade en vers fruit - ook als ik hiervoor langs vier verschillende supermarkten moet.

Vooraf gaan we altijd uitgebreid in gesprek met een klant. De kleur van de chocolade, de fruitsoorten, de dips, het personeel, het thema: alles wordt naar wens van de klant samengesteld. En daarna uit handen genomen, want wij regelen de hele boel! Inmiddels hebben wij met veel plezier op tientallen bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en jubilea gestaan.


Dus: Daarom chocoladefonteinen! Voor ons gaat het om de hele ‘experience’.


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. Dit kan door ons een bericht te sturen via onze website - www.chocolate-events.nl - door ons te bellen of te mailen naar info@chocolate-events.nl.