Diensten

Chocoladefontein

Melk chocolade

ROMIGE VOLLE SMAAK VAN LIEFDE

Chocoladefontein met melk chocolade

Witte chocolade

VERWARMT HET HART EN DE MAAG

Chocoladefontein met witte chocolade

Pure chocolade

AUTHENTIEK EN PUUR GENIETEN

Chocoladefontein met pure chocolade

EEN WARE EYECATCHER

Bij onze klassieke chocoladefontein arrangement serveren wij zes soorten vers fruit en hapjes naar keuze. De chocoladefontein omringen wij door een lichtgevende LED surrounding en wordt compleet en direct bruikbaar - inclusief borden, prikkers en servetten - opgeleverd. Zowel de kleur als de smaak van de chocolade kunnen naar wens bepaald worden. We maken hierbij uitsluitend gebruik van de fijnste kwaliteit Belgische Callebaut chocolade. Voor extra gemak en luxe is het mogelijk om personeel in te huren om u en uw gasten te serveren en volledig te ontzorgen. Heeft u een speciaal verzoek? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag direct een offerte aan.

LOGO CHOCOLATE EVENTS

Fruitbuffet

MET ZORG GEKOZEN EN VERS GESNEDEN

Het fruitbuffet bestaat uit een kleurrijke variatie van verse fruitsoorten. Het fruit wordt zorgvuldig geselecteerd, gesneden óf gegraveerd door onze professionele fruitbewerkers en uiteindelijk gepresenteerd op een gedecoreerde tafel. Het fruitbuffet wordt standaard inclusief prikkers, borden en servetten opgeleverd. Met onze exotische fruitbuffetten, maken wij een gezond, creatief, maar vooral smakelijk statement.

LOGO CHOCOLATE EVENTS

Fruit Palmboom

Fruit palmboom | Chocolate Events ©

EXOTISCH GENIETEN MET VERS GESELECTEERD FRUIT

De fruitpalmboom bestaat uit een basis van ananassen gehuld door verschillende soorten vers fruit. De hoogte van de palmboom is doorgaans 100 cm, maar kan naar wens aangepast worden. Het fruit voor de palmboom is zorgvuldig samengesteld om de kleur- en smaak-sensatie gedurende het gehele evenement te kunnen waarborgen. Een fruitpalmboom geeft een subtropisch effect en is uitstekend te combineren met een fruitbuffet en chocoladefontein.