Chocoladefontein

EEN WARE EYECATCHER

Chocolate Events biedt XL chocoladefonteinen aan tot wel 1.12m hoog. Onze chocoladefonteinen zijn los te huren óf in combinatie met een compleet fruit arrangement. 
Wij gebruiken uitsluitend chocoladefonteinen van het merk Sephra. Hiermee garanderen wij de beste kwaliteit.

 

Het standaard arrangement dat wij aanbieden wordt geserveerd met 8 soorten vers fruit en hapjes naar keuze.
De chocoladefontein wordt in dit arrangement omringd door een lichtgevende LED tafel en wordt compleet en direct bruikbaar - inclusief borden, prikkers en servetten - opgeleverd. Een andere optie is onze luxe gedecoreerd fruitbuffet. Bij dit buffet maakt de LED tafel plaats voor gouden decoratie en borden waar het gedecoreerd fruit op wordt geserveerd.

Zowel de kleur als de smaak van de chocolade kunnen naar wens bepaald worden. Voor extra gemak en luxe is het mogelijk om personeel in te huren om u en uw gasten te serveren en volledig te ontzorgen. Heeft u een speciaal verzoek? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Chocolade

Wij maken uitsluitend

gebruik van de fijnste kwaliteit 

Belgische Callebaut chocolade.
Gemaakt in een van de oudste cacao

roosterijen in België en gemaakt met de beste, duurzame cacaobonen uit West-Afrika.

De Finest Belgian Chocolate van Callebaut staat klaar voor u. Om u te verrassen met een

bruikbaarheid van wereldklasse én om de smaakpapillen van uw gasten te verwennen met de chocoladesmaak waar ze gek op zijn.

Wij bieden 5 verschillende soorten chocolade aan. Melk chocolade, pure chocolade, witte chocolade (Deze kunnen wij omtoveren in een kleur naar wens), Ruby chocolade (Smaakt naar zoete framboos) én gouden chocolade (Smaakt naar karamel). 

Gekleurde chocolade

ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG

Om de chocoladefontein geheel aan te passen naar het thema van het feest en om het nog feestelijker te maken, toveren wij witte chocolade om in elk gewenste kleur. 

Roze, Blauw, Rood, Oranje, Geel, Groen, Paars.

Geef, bij het aanvragen van een offerte, in de onderste box aan wat de gewenste chocolade kleur is.
 

Dippings

DE LEKKERSTE CHOCOLADE DIPPINGS

Bij de beste namen in chocoladefonteinen en chocolade kan het in beste kwaliteit fruit en zoetwaren natuurlijk niet missen. 

Wij bieden een grote variatie aan fruit, waaronder ananas, aardbei, druiven, mango, kiwi, cantaloupe, watermeloen, peer, framboos, verschillende soorten bessen en ga zo maar door.

Ook qua zoetwaren bieden wij een breed assortiment. Denk aan slagroomsoesjes, lange vingers, suikerwafels, mini stroopwafels en marsmallows. Of wat dacht je van karamelblokjes en krakelingen.


Bij het standaard chocoladefontein buffet bieden wij de keuze uit 6 verschillende soorten fruit- en zoetwaren. 

Op zoek naar iets exclusiefs met veel fruit
en geen zoetwaren?

Bekijk dan onze Luxe gedecoreerd fruitbuffet.